Hiomme lattiasi esittelykelpoiseksi

Kivipintaisten lattioiden hionta tekee lattiasta helposti puhdistettavan, esteettisesti komean ja erittäin kestävän. Hionnan avulla kivilattiaan saadaan samalla myös likaa, vettä ja öljyjä hylkivä sekä 100% pölyä sitova pinta.

Kiiltohiottu pinta on helppo pitää puhtaana ja esimerkiksi renkaiden jäljet voidaan puhdistaa helposti peruspuhdistuksella. Litiumkäsittelyn avulla kiiltohiotun lattian pinta saadaan kovetettua erittäin kovaksi ja kestäväksi. Kiiltohionan jälkeen lattia ei ole liukas, koska menetelmä jättää lattiaan suhteellisen ison kitkakertoimen. Kiillotuksen etuna maalien ja pinnoitteiden käyttöön nähden on se ettei se irtoa alustasta eikä hilseile.

Kiiltohiottu lattia on myös kestävän kehityksen kannalta suotuisa vaihtoehto, koska se on erittäin pitkäikäinen sekä lisäksi kiiltävä ja valoa heijastava, mikä vähentää valaistuksen tarvetta ja energian kulutusta. Kiiltohionta estää myös mahdollisten homekasvustojen syntyä ja erilaisten allergeenien aiheuttamia ongelmia. Asennus voidaan suorittaa pölyttömästi ilman että se häiritsee tuotantoa. 

Kiiltohionta on kustannustehokas ratkaisu, jonka asennuskustannus on noin kolmasosan pienempi kilpaileviin menetelmiin verrattuna. Kiiltohiottu lattia sopii esimerkiksi varastoihin, tuotantotiloihin, kauppakeskuksiin, sairaaloihin, kouluihin, pysäköintitaloihin ja teollisuuteen.

Uuden betonilattian hionta

Uuden betonilattian voi työstää kiiltohiotuksi betonilattiaksi muutamassa päivässä. Työvaiheita ovat betoniliiman poisto happopeittauksella, raakahionta, kovetus, kiillotus ja suojaus.

Vanhan betonilattian hionta

Vanhan betonilattian pinnan karkeudesta ja öljyisyydestä sekä lattiassa käytetystä betonista riippuen lattiasta on mahdollista saada täysin uutta kiiltohiottua betonilattiaa vastaava.  

Mosaiikkibetonilattian hionta

Mosaiikkibetonilattiat huolletaan useimmiten pesten ja vahaten, jolloin lattiaan kertyy useita kerroksia vahaa ja vahakerrosten väliin jäävä lika näkyy ikävästi. Mosaiikkibetoni on rakenteeltaan kovaa, jolloin lattiasta tarvitsee poistaa vain vahakerrokset ja muut ylimääräiset aineet.  Sen jälkeen kevyt hionta ja kiillotus. Kiiltohionnan jälkeen lattia on helpompi ja nopeampi pitää puhtaana, mikä vähentää siivouskuluja.  

Marmorilattian hionta

Kun marmorilattia hiotaan, saadaan lattian alkuperäinen kiilto esiin vaivattomasti ja nopeasti.

Mastertop-lattian hionta

Moni hallin omistaja tuskailee turhaan Mastertop-lattian ikävää ulkonäköä, sillä  tällainenkin lattiakin voidaan hioa. Käsittelyn jälkeen lattia on kestävä, kiiltävä,  elävä ja helppo pitää puhtaana.

Muut lattiat

Ainutlaatuisella hionta- ja pesukalustollamme voimme uudistaa ja entisöidä lähes kaiken tyyppiset kuluneet lattiapinnat.

näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva