Haastavimmankin lattian pesu hoituu tehokkaasti

Lattioihin kohdistuu usein kovaa rasitusta etenkin pysäköinti- ja teollisuushalleissa, jolloin niiden puhdistus vaatii testattuja menetelmiä ja taitoa. Saat meiltä tuloksia, sillä käytämme laitteita ja menetelmiä, joiden avulla kaikkein haastavimmankin lattian pesu hoituu tehokkaasti.

Tarjolla monipuolinen laitteisto lattian pesuun

Yrityksellämme on käytössä vaativiin teollisuuspesuihin soveltuva monipuolinen laitteisto. Lattianpesulaitteisto koostuu lautaspesureista sekä päältä ajettavista yhdistelmäkoneista. Lautaspesutekniikka on vuosien saatossa kehitetty tehokas tapa saada pinttyneinkin lika irtoamaan lattioista. Tekniikan kulmakiviä ovat riittävän korkea pesupaine, kiehuvan kuuman veden käyttö sekä tehokas imurijärjestelmä, jolla irtoava lika saadaan talteen ja toimitettua siististi jätehuoltoon.

Päältä ajettavat yhdistelmäkoneet lattian pesuun

Päältä ajettavissa yhdistelmäkoneissa puolestaan on myös mekaanista voimaa, mitä usein tarvitaan lian irti saamiseksi. Koneista on saatavissa tarvittaessa jopa 150 kg:n harjapaine. Käytettävissä olevat 132 litran tankit antavat pitkät ajoajat ilman välityhjennystä ja säästöohjelmalla koneita voidaan ajaa jopa 7 tuntia kerrallaan. Kääntösäde koneissa on vain 142cm, eli ne ovat erittäin ketteriä ja soveltuvat ahtaisiinkin paikkoihin. Sylinteriharjat ja oikeanlaiset pesupäät mahdollistavat todella suuren ajan, kemikaalin ja veden säästön. Pesuharjat tekevät koneesta tehokkaimman avun teolliseen ja kaupalliseen siivoukseen sekä Diamond-line versiossa myös timanttihiontaan.

Heitä meille haaste! Otamme sen mielellämme vastaan, sillä eteemme ei ole tullut ongelmaa, jota emme olisi kyenneet ratkaisemaan.

näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva