Lattian pinnoitus

Lattian polyuretaanipinnoitus on kustannustehokas ja nopea tapa uudistaa lattian design. Julkiset liiketilat, taloyhtiöt, varastotilat, teollisuushallit, koulut ja päiväkodit ovat käytännön esimerkkejä kohteista, joihin lattian pinnoitus tuo erittäin kestävän, toimivan, sekä ympäristöystävällisen ratkaisun lattioille. Pinnoitusmenetelmäksi olemme valinneet kestävän ja laadukkaan Dr. Schutz® PU-menetelmän, jonka ansiosta eri lattiamateriaalit kuten linoleumi, kumi, epoksi, kvartsivinyylilaatat, muovimatot ja mineraaliset pinnat pystyvät säilyttämään arvonsa pitkään. 

Vanhan lattia pinnoitus

Vanhaan lattiaan asennettavan PU-pinnoitteen (PU menetelmän) avulla lattian pinnasta tulee huomattavasti kulutusta kestävämpi, laadukkaampi sekä helppohoitoisempi. Vanhasta, kuluneesta lattiasta voidaan pinnoittamalla välttää materiaalin vaihto ja saada aikaan uusi lattiapinta. Pinnoituksen yhteydessä voi huomioida myös sisustuksellisia tekijöitä. Perusvärivaihtoehtoja on yli 170 (RAL-värikartta). Kulutuskestävän pinnoitteen alle voi  helposti asentaa logoja, kuvioita ja erilaisia muotoja. Lattioihin on mahdollista asentaa käsittelyn yhteydessä myös lisäaineita, joiden ansiosta lattiasta tulee esim. standardit täyttävä turvalattia, värjääviä kemikaaleja läpäisemätön, tai sähkönjohtava ns. ESD-lattia.

Dr. Schutz lattiapinnoitteet

Dr. Schutz lattiapinnoitteet ovat myös ympäristöystävällisiä. Dr. Schutz on ensimmäinen valmistaja, jolle on myönnetty huolto- ja kunnostustuotteista EU:n ekologinen Audit-sertifikaatti vuonna 1996. Monet asiakkaamme ovatkin valinneet Dr. Schutz® tuotteet pysyväksi ratkaisuksi ekologisuuden sekä kustannussäästöjen takia. Dr. Schutz lattiapinnoitteet eivät tarvitse kiillotusta ja ovat erinomainen tapa palauttaa lattiat entiseen loistoonsa ja samalla lisätä erittäin kestävä suojapinta. Dr. Schutz pinnoitteiden kemiallinen rakenne on pitkäikäisiksi suunniteltu ja kestämään kovaa liikennerasitusta. Saatavana on lähes jokaiseen lattiaan soveltuva pinnoite ja halutuilla ominaisuuksilla.

Päälleasennettava lattiapinnoite

Päälleasennettava lattiapinnoite voi säästää kustannuksia jopa 60% perinteiseen tapaan verrattuna, kun otetaan huomioon vanhan päällysteen poistamisesta ja hävittämisestä aiheutuneet kustannukset. Tämän lisäksi pinnoite vähentää merkittävästi myös huollon kustannuksia. Turvallisuus ja laatu on taattu, koska kaikki tuotteet on säännöllisesti testattu ja sertifioitu johtavissa kansallisissa ja kansainvälisissä laitoksissa.

Lataa esite  

näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva