Lattian pinnoitus

Lattian pinnoitukseen on nykyisin olemassa lukuisia toimivia vaihtoehtoja. Me Pintamestarit uskomme että jokaiselle lattialle on olemassa paras mahdollinen pinnoitusratkaisu ja haluamme aina auttaa asiakasta löytämään sen sopivimman vaihtoehdon. Pintamestareilla on erittäin monipuolinen kokemus ja osaaminen erilaisista lattiapinnoituksista ja osaamme valita oikean pinnoitteen oikeaan paikkaan.

Epoksi-, polyuretaani- ja akryylipohjaisten lattiapinnoitteiden ja -maalien joukosta löytyy oikea ratkaisu useimpiin lattiaongelmiin. Näissä tuotteissa luotamme vahvasti kotimaisen Tikkurila Oyj:n ammattipuolen tuotteisiin.

Olemme halunneet viedä lattiapinnoitusosaamistamme vielä perinteisiä menetelmiä pitemmälle ja meiltä onnistuu lattian pintakäsittely myös huippukestävällä polyurealla tai tyylikkäällä luonnonhartsilla. Pinnoituksen lisäksi lattian kiiltohionta tarjoaa usein toimivan ratkaisun lattian kunnostukseen.

Onnistunut lattiapinnoitus vaatii aina laadukasta pohjatöiden tekoa. Tasoite- ja hiontatöiden lisäksi meillä on vahva osaaminen ja kokemus edistyksellisistä lattiapesuista sekä korkeapainepesuista, joista on usein korvaamatonta hyötyä lattiatöissä.

näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva