Pohjolan Pintamestarit Oy

Pohjolan Pintamestarit Oy on vuonna 1999 perustettu yritys. Se on kehittynyt vuosien varrella vesieristystöiden tekijästä Suomen johtavaksi kattopinnoitusyritykseksi. Pesu- ja pinnoitustyöt ovat tuoneet yritykselle osaamista, jota se hyödyntää kattotöiden lisäksi nykyään monipuolisesti myös julkisivu-, kylpyhuone- ja lattiatöissä sekä vaativissa teollisuuspesuissa ja -pinnoituksissa.

Toiminta-ajatuksena on tehdä vanhasta pinnasta uudenveroista edistyneiden pesu- ja pinnoitustekniikoiden avulla tuoden käsiteltävälle pinnalle lisää puhtautta, kestävyyttä ja myös ulkoista näyttävyyttä tarpeen mukaan. Työt tehdään aina laadukkaasti, tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Kiiltohionta.fi on Pohjolan Pintamestarit Oy:n lattiapuolen toimintaan keskittyvä kokonaisuus. Lattiapuolella Pintamestarit tuovat lattiolle puhtautta, lisää ikää ja uutta ilmettä huippuluokan pesu-, hionta- sekä pinnoitustekniikoilla. Mestarillisen lopputuloksen varmistavat alan tehokkaimmat laitteet, laadukkaimmat materiaalit ja osaavimmat urakkaporukat.